Cava

Showing all 5 results

 • CAVA GRAN CUVÉE

  10,3361,98
  Select options
  It is the maximum expression of the elaboration tradition in our family. It stands out for the perfect balance between the bubbles delicate vividness and the elegant bouquet of its aging.
  Select options
 • CAVA GRAN CUVÉE #2

  Read more

  El Cava de Ventura Soler Gran Cuvée Brut Nature, estructurat i potent, rep homenatge al clàssic coupage del Penedès. Elaborat a partir de varietats autòctones d’aquesta regió, es compon d’un 50 % de Xarel·lo i un 50% de Macabeu i Parellada. La selecció dels millors raïms associada a la maduració d’una lenta criança de 24 mesos a la rima ofereix a aquest cava la suavitat i la vivacitat necessaris per acompanyar els millors moments de la vida.

  La capa és de color groc brillant amb reflexos tornassolats. Les bombolles són fines i delicades. El nas és viu i fresc, un buqué de flors del pomer amb un toc d’aromes a préssec i anís, que desapareixen davant de notes d’ametlla lleugerament torrada. L’entrada en boca és suau, afruitada i fresca. Al paladar, es descobreixen notes de fruites en almívar. El final en boca és llarg, flexible i destaca per una saborosa suavitat.

  Read more
 • CAVA PRIMER CUVÉE

  11,1666,94
  Select options
  This cava is unique and has a very personal style. It is characterized by the delicateness and sweetness of the French variety Chardonnay.
  Select options
 • CAVA RESERVA

  7,1943,14
  Select options
  It’s Ventura’s Soler’s distinctive cava. Its seductive liveliness embodies the festive spirit of our family.
  Select options
 • CAVA ROSÉ BRUT NATURE

  9,0154,05
  Select options
  This cava embodies the romantic and natural effervescence of youth. It is recognized by the intense taste of fruit sweetened in the sun. It is our most versatile cava.
  Select options