Vi

S'estan mostrant 3 resultats

 • VI BLANC

  9,3056,00 IVA Incluido
  Selecciona opcions

  El Vi Blanc de Ventura Soler Bouquet de Flor, es compon d’un 30 % de Chardonnay i un 70 % de Xarel·lo procedents de les millors vinyes de la regió del Penedès. La proporció de Xarel·lo, varietat tradicional de la regió del Penedés, i la seva criança sobre lies fines, fa del Bouquet de Flor un vi sec, viu i fresc, que s’afirma per la suavitat i la untuositat, mentre conserva una gran frescor.

  És de color groc clar amb reflexos brillants. El nas és viu i fresc. Desprèn aromes afruitades, un bouquet de fruita blanca amb un toc de fruita tropical. Té una entrada en boca suau i un pas de boca fresc i elegant, subtilment marcat amb notes cítriques. EL Vi Blanc Bouquet de Flor ofereix un magnífic equilibri entre expressió i delicadesa.

  Selecciona opcions
 • VI NEGRE

  10,2061,00 IVA Incluido
  Selecciona opcions

  L’Atanor de Ventura Soler està elaborat únicament amb raïms Merlot procedents de vinyes seleccionades de la DO Penedès. El perfecte grau de maduració del raïm juntament amb una lenta maceració de 15 dies a la bodega, garanteix una gran riquesa de sabors i el desenvolupament d’una estructura amable, viva i fresca.

  El seu color vermell cirera, vigorós i generós ens anuncia els sedosos tanins que es trobaran al primer gust. Ofereix notes subtils i pures de fruita del bosc (gerds salvatges acabats de trinxar, cirera, grosella negra) combinades amb notes florals de rosa vermella. L’entrada en boca és sedosa i delicada. En boca, es caracteritza per una estructura harmoniosa i per la seva vivesa i frescor.

  Selecciona opcions
 • VI ROSAT

  9,3056,00 IVA Incluido
  Selecciona opcions

  El Crisol de Ventura Soler és un vi rosat monovarietal elaborat amb raïms Merlot seleccionats en el seu millor punt de maduració. El seu atractiu color i la seva vibrant intensitat en boca es deu a una elaboració rigorosa i atenta. Una delicada maceració a la bodega li ofereix la rotunditat i suavitat necessàries per acompanyar una bonica vetllada.

  La capa, lleugera i brillant, és de color rosa maduixa. El nas és ample i expressiu i a la vegada fresc i jove. Desprèn l’aroma de la fruita del bosc (gerds salvatges, cirera, grosella negra) combinada amb notes florals de rosa vermella. L’entrada en boca és sedosa i delicada. En boca és suau, afruitat i molt refrescant.

  Selecciona opcions